Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Myanmar

Onroerend goed te koop in Myanmar

Myanmar, voorheen bekend als Birma, is een Zuidoost-Aziatische natie met meer dan 100 etnische groepen die grenzen aan India, Bangladesh, China, Laos en Thailand. Yangon is de grootste stad van het land, met levendige markten, talrijke parken en meren. Hier is de hoge gouden Shwedagon-pagode, die boeddhistische relikwieën herbergt die dateren uit de 6e eeuw.

Naypyidaw is de hoofdstad van Birma.

Tijdens de economische bloei van Myanmar leidden de economische en politieke hervormingen van de president van Myanmar, Thein Sein, tot de intrekking van de meeste westerse economische sancties. Er was een wild optimisme losgelaten over het potentieel van het land. Het zakendistrict van Yangon, de Sakura-toren, vroeg en kreeg huurprijzen op het niveau van die in Manhattan, de markt van onroerend goed te koop in Myanmar had een vlucht genomen

De drastische daling van de gemiddelde huurprijzen van de kantoren van Yangon, gelijk aan ongeveer 25% -30% in de afgelopen twee jaar, kan worden toegeschreven aan een aantal factoren die niet allemaal kunnen worden toegeschreven aan de onderdrukking van het leger tegen de Rohingya-moslims van Augustus-september van het afgelopen jaar, waardoor Myanmar een deel van zijn status als internationale marginalisator terugkreeg.

Nu zijn de prijzen van onroerend goed te koop in Myanmar met 35% gedaald.

Een groot deel van de hausse in onroerend goed in de periode 2011-2014 was gebaseerd op de voorspellingen van een enorme instroom van buitenlandse directe investeringen en buitenlandse investeringen, die in staat waren om hoge huren van kantoren en appartementen te betalen.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB